اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

واکنش وزیر علوم به پیشنهاد مجلس درباره لغو کنکور

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به پیشنهاد مجلس مبنی بر برگزار نشدن کنکور سراسری در سال ۹۹ واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 05
کد خبر: ۳۹۵۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «منصور غلامی» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در واکنش به پیشنهاد مجلس مبنی بر عدم برگزاری کنکور سراسری سال ۹۹ و اینکه آیا امکان برگزار نشدن این آزمون وجود دارد یا خیر؟ گفت: در مورد کنکور سال جدید، با توجه به اینکه در تابستان برگزار می‌شود، اظهارنظر هنوز زود است.

 

وی با اشاره به جذب دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی گفت: در شرایط عادی هم بخش قابل توجهی از رشته‌های دانشگاهی از طریق بررسی سوابق تحصیلی صورت می‌گیرد و در سال جاری نیز این امکان وجود دارد.

 

غلامی تاکید کرد: باید تلاش شود تا با اطلاع‌رسانی کارشناسی شده، تعداد بیشتری از داوطلبان ورود به دانشگاه، متقاضی ورود از طریق سوابق تحصیلی خود باشند.

 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به این سوال که آیا در صورت عدم برگزاری کنکور دانشگاه‌های ما زیر ساخت لازم برای جذب دانشجو را در رشته‌های تراز بالا دارند؟ گفت: بدیهی است که برای رشته‌های پُرطرفدار هنوز برگزاری آزمون لازم است و جایگزین مورد قبول تعیین نشده است. امیدواریم تا زمان برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها مشکل ناشی از شیوع بیماری کرونا برطرف شود.

 

تصمیم‌گیری درباره زمان کنکور منوط به تعیین‌تکلیف تقویم آموزشی است

«ابراهیم خدایی» رییس سازمان سنجش آموزش کشور هم درباره به تعویق انداختن آزمون کنکور سراسری سال ۹۹ به ایلنا گفت: ما در بحث کنکور سراسری زمانی می‌توانیم تصمیم‌گیری کنیم که تقویم آموزشی آموزش و پرورش بسته شده باشد.

 

وی در ادامه بیان کرد: ابتدا باید بدانیم؛ در چه زمانی کلاس‌های آموزش و پرورش به اتمام می‌رسد و یا برگزاری کلاس‌های فشرده آن‌ها به چه صورتی است. ستاد ملی مقابله با کرونا مصوبه‌ای در رابطه با این موضوع دارد، به این صورت که ۲۰ روز پس از امتحانات نهایی، کنکور سراسری برگزار می‌شود.

 

خدایی اضافه کرد: همه این اقدامات به تقویم و برنامه آموزشی، شروع کلاس‌ها و برگزاری آن‌ها ارتباط پیدا می‌کند و یک زنجیره به هم پیوسته است، به همین خاطر ما نمی‎توانیم بگوییم چه بحثی در زمینه کنکور وجود دارد.

 

رییس سازمان سنجش آموزش کشور بیان کرد: اگر تقویم آموزشی بسته شود، تاریخ کنکور هم در جلسه شورای سنجش بررسی شده و درباره زمان آن تصمیم‌گیری خواهد شد، همچنین محتوای امتحانی و اینکه مواد درسی به چه صورتی باشد، همگی منوط به تقویم آموزشی است.

 

وی بیان کرد: تا زمانی که از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا، وضعیت پایدار اعلام نشود، مدارس باز نخواهند شد و در نتیجه تقویم آموزشی اعلام و تکمیل نمی‌شود. تصمیماتی که گرفته می‌شود به نفع کشور، مصالح ملی و مصالح دانش‌آموزان است.

 

رییس سازمان سنجش آموزش کشور در پایان اظهار داشت: ما باید چارچوب قوانین و ضوابطی که ستاد ملی مقابله با کرونا تصویب می‌کند را مد نظر قرار دهیم و بر اساس آن پیش برویم./ ایلنا

ارسال نظر